Daca la finalul lui 2007, Fondul Proprietatea a inceput alegerea evaluatorului pentru activele Fondului, primul pas pentru listarea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a acestuia, iar acum a inceput procesul de cautare a unui consultant financiar pent
Daca la finalul lui 2007, Fondul Proprietatea a inceput alegerea evaluatorului pentru activele Fondului, primul pas pentru listarea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a acestuia, iar acum a inceput procesul de cautare a unui consultant financiar pentru selectarea societatii de administrare a Fondului, arata un comunicat publicat ieri pe pagina de Internet a societatii.
Candidaturile pot fi depuse pana la data de 25 ianuarie 2008, in limba romana si/sau engleza. Verificarea si analizarea documentelor de participare la selectie se va face pana in data de 1 februarie 2008, cand se va intocmi si comunica participantilor lista candidatilor acceptati.
Procesul de selectie a consultantului financiar presupune trei etape. Prima etapa este cea de preselectie a candidatilor, care implica selectia a minimum doi candidati si nu mai mult de patru.
In a doua faza vor participa candidatii selectati care semneaza un acord de confidentialitate cu Fondul si se va identifica sfera serviciilor de consultanta financiara apte sa raspunda necesitatilor Fondului.
In faza a treia vor fi evaluate ofertele finale depuse pe baza criteriului ofertei celei mai avantajoase din punct de vedere economic si de selectare a consultantului cu care se va incheia contractul de prestari-servicii negociat si agreat in prealabil in cadrul etapei a doua a selectiei.
Vor fi admisi, in etapa a doua, consultanti financiari, persoane juridice care sunt recunoscute la nivel international, au avut in ultimii trei ani cel putin trei clienti a caror valoare a activelor detinute ori administrate depaseste 100 milioane euro pe client, se arata in comunicat.
Fondul admite asocierea mai multor entitati in vederea depunerii unei candidaturi sau oferte comune. Consultantul selectat va putea subcontracta o parte din serviciile de furnizat Fondului, de natura auxiliara, numai daca a prezentat in documentatia de selectie serviciile pe care urmeaza sa le subcontracteze.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.