Fiica cea mica a presedintelui Romaniei a realizat recent un pictorial pentru numarul din ianuarie al revistei "Promotor". Desi echipa care s-a ocupat de organizarea sedintei foto, care a avut loc in show-room-ul Maseratti, se astepta sa intampine u
Fiica cea mica a presedintelui Romaniei a realizat recent un pictorial pentru numarul din ianuarie al revistei "Promotor". Desi echipa care s-a ocupat de organizarea sedintei foto, care a avut loc in show-room-ul Maseratti, se astepta sa intampine unele probleme cauzate de capriciile Elenei Basescu, membrii acesteia au avut surpriza ca modelul lor sa nu aiba decat o conditie. Mezina familiei Basescu a acceptat hainele, coafura si machiajul asigurate de cei de la "Promotor", insa a tinut mortis sa-si aduca pantofii de acasa. In ziua shotting-ului, bruneta le-a cerut SPP-istilor sa o astepte afara si a intrat "inarmata" cu mai multe sacose din care a inceput sa scoata pantofi si sa-i alinieze la perete pentru a putea alege mai usor. Si asa a insirat Elena zece perechi de pantofi de lux, starnind invidia femeilor prezente in show-room, care nu-si mai puteau dezlipi ochii de la impresionanta colectie. Fiica presedintelui a recunoscut ca, in ceea ce priveste accesoriile, marcile ei preferate sunt Gucci, Channel, Dior si Christian Louboutin, ale caror creatii in materie de pantofi se vand pe multe sute de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.