Rivalitatea dintre Gheorghe Tadici si Mariana Tarca a incins atmosfera inainte de cel mai asteptat meci din handbalul feminin: Rulmentul Brasov - Oltchim Ramnicu Valcea (astazi, ora 17.00). In stilul deja consacrat, antrenorul valcencelor si al echi
Rivalitatea dintre Gheorghe Tadici si Mariana Tarca a incins atmosfera inainte de cel mai asteptat meci din handbalul feminin: Rulmentul Brasov - Oltchim Ramnicu Valcea (astazi, ora 17.00). In stilul deja consacrat, antrenorul valcencelor si al echipei nationale iese puternic la atac, acuzan-du-i pe oficialii brasoveni ca incearca sa-i racoleze o parte din jucatoare. Conform lui Tadici, handbalistele aflate la final de contract, mai exact Luminita Dinu, Ionela Stanca, Narcisa Lecusanu si Valentina Ardean-Elisei, ar fi fost deja contactate de conducerea marii rivale. Mai mult, antrenorul nationalei feminine declara ca dupa Jocurile Olimpice se va retrage.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.