Unul dintre liderii galeriei dinamoviste, Mihnea Ionescu, a provocat un razboi intre suporteri si actionari, ridicånd zece probleme pentru cei care o conduc pe Dinamo. In caz ca nu le vor rezolva, suporterii cer ca Turcu si ceilalti sa plece s
Unul dintre liderii galeriei dinamoviste, Mihnea Ionescu, a provocat un razboi intre suporteri si actionari, ridicånd zece probleme pentru cei care o conduc pe Dinamo. In caz ca nu le vor rezolva, suporterii cer ca Turcu si ceilalti sa plece si sa lase locul unor oameni de afaceri dispusi sa investeasca.

Cearta dintre Cristi Borcea si Vasile Turcu pare a fi o gluma in comparatie cu razboiul care se anunta intre sefii lui Dinamo si suporteri. Fanii “cainilor” se simt umiliti de pozitia a sasea ocupata de favoriti in Liga I. Mai mult, ultrasii dinamovisti sunt furiosi pentru ca echipa lor nu are de gand sa faca nici un transfer important in aceasta iarna. Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei, a propus conducerii o lista cu zece obiective care trebuie indeplinite cat mai repede. Cele mai importante puncte sunt disparitia armatei de actionari prin atribuirea puterii unei singure persoane, construirea unui stadion propriu, transferarea a trei jucatori de valoare consacrata, precum si aducerea unor jucatori cu varste mai mici de 20 de ani, care sa creasca pe langa ceilalti, dupa modelul Arsenal.

“Decalogul&rdqu o; lui Mihnea a fost primit cu entuziasm de suporteri, care par hotarati sa ii alunge pe actionari. “I am red” este unul dintre cei mai vehementi contestatari. “Prioritatile kaktionarilor sunt, in ordinea asta: 1. Bani multi si repede facuti, adica intrarea in Liga Campionilor; 2. Urmarirea cu atentie a rivalei de langa cimitir, poate-poate va mai da afara vreun jucator, pentru a-l insfaca si a-l vopsi; 3. Oferirea de onoruri fostilor mari dinamovisti, care, in opinia lor, 'sunt>> doar unul, adica domnul Dinu. Functii, atributii, bani, tot, pentru el. La cum decurg lucrurile la Dinamo, e clar ca actionarii nu au de gand sa faca nici macar un transfer ca lumea, ce sa mai vorbim de un stadion nou! Uitati-va ca a fost adusa o tabela noua, care n-a functionat niciodata. Tabela asta ii reprezinta perfect pe 'investitorii>> nostri, dar, mai nou, si pe jucatori. Adica face umbra pamantului”, a scris acesta pe dinamomania.net.

Turcu, desemnat sa pazeasca becurile de la nocturna


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.