Tranzactie. Laura Martonosy si sotul ei au de-acum vacantele asigurate in Austria Cunoscuta avocata Laura Martonosy, presedintele PNG-CD Timis, are noroc la tranzactii imobiliare, dupa ce si-a cumparat o casa in Austria, cu doar 8.500 de euro. "Am g
Tranzactie. Laura Martonosy si sotul ei au de-acum vacantele asigurate in Austria Cunoscuta avocata Laura Martonosy, presedintele PNG-CD Timis, are noroc la tranzactii imobiliare, dupa ce si-a cumparat o casa in Austria, cu doar 8.500 de euro. "Am gasit, pe drum (in Austria - n.r.), o casa care era de vanzare. La inceput, am crezut ca e vorba de 100.000 de euro, era pretul afisat. Apoi, ne-am uitat cu atentie si am observat ca e doar 10.000. Am discutat cu proprietarul, am negociat si am batut palma pentru 8.500 de euro. Omul voia sa vanda casa fiindca nu mai avea ce face cu ea, nu exista canalizare, apa, gaz. O vom reconstrui si o vom face frumoasa", a spus aceasta, in exclusivitate pentru CANCAN. Laura Martonosy detine un imobil si in Italia, in localitatea Abruzzo, langa mare, pe care l-a cumparat in 2006, cu 40.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.