"Daca luam in considerare ritmul de crestere, dar si investitiile preconizate pentru anul viitor, putem estima ca in anul 2008 vom discuta despre o piata a comunicatiilor de aproximativ 6 miliarde de euro", a precizat presedintele ANRCTI. In ceea ce
"Daca luam in considerare ritmul de crestere, dar si investitiile preconizate pentru anul viitor, putem estima ca in anul 2008 vom discuta despre o piata a comunicatiilor de aproximativ 6 miliarde de euro", a precizat presedintele ANRCTI. In ceea ce priveste telefonia mobila, aceasta va avea, la inceputul anului 2008, o rata de penetrare de 100%, in conditiile in care a crescut de la 80,7%, in decembrie 2006, la 90,5% in iunie 2007. "In acest moment, datele disponibile sunt cele de la jumatatea anului 2007, urmand ca in primul trimestru din 2008 sa fie prelucrate si prezentate datele statistice valabile la sfarsitul anului 2007. In mod sigur, raportul prezentat la jumatatea anului viitor va arata ca rata de penetrare a depasit 100% inca de la finele lui", a subliniat presedintele Autoritatii in domeniu. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.