Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat luni ca nu este impresionat de transferurile anuntate de echipele din Liga I, deoarece considera ca un fotbalist valoros costa cel putin 10 milioane de euro. DRAGOMIR SI CAM
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat luni ca nu este impresionat de transferurile anuntate de echipele din Liga I, deoarece considera ca un fotbalist valoros costa cel putin 10 milioane de euro. DRAGOMIR SI CAMILA. "La noi problema e ca nu prea se baga bani in fotbal. Un fotbalist valoros costa multe milioane si nu stiu daca aducem jucatori de prima mana. In Romania se cumpara jucatori, insa nu se cumpara fotbalisti. Problema este ca noi nu avem infrastructura", a spus Dumitru Dragomir. Liderul Ligii I, CFR Cluj, a transferat patru fotbalisti straini in aceasta pauza competitionala, Hirschfeld, Dorsin, Dubarbier si Ruiz, Steaua l-a adus pe francezul Habibou si negociaza pentru Armenteros si Pinto, iar la Rapid se vehiculeaza nume ca Salou, Fernandao sau Alex. Presedintele LPF a mai spus ca in vacanta de iarna, pe care si-a petrecut-o in Dubai, a participat la curse de camile: "Am fost pe cea mai grasa si frumoasa camila si am iesit pe locul 28 din 600 de participanti, iar la table am jucat contra unui seic si l-am batut. De bronzat, m-am bronzat si pe chelie".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.