Documentele de precalificare pentru proiectarea si constructia tronsonului de autostrada Cernavoda-Constanta vor fi depuse la 17 ianuarie, pentru a da posibilitatea tuturor reprezentantilor companiilor interesate sa se intoarca din concediu. Termenul
Documentele de precalificare pentru proiectarea si constructia tronsonului de autostrada Cernavoda-Constanta vor fi depuse la 17 ianuarie, pentru a da posibilitatea tuturor reprezentantilor companiilor interesate sa se intoarca din concediu. Termenul stabilit initial era 4 ianuarie, aproximativ 20 de companii aratandu-se interesate de acest proiect, evaluat la 400 milioane de euro. Finantarea constructiei autostrazii va fi asigurata de la bugetul de stat si printr-un imprumut de la Banca Europeana de Investitii (BEI). Tronsonul va avea aproximativ 52 km si va fi impartit in doua sectoare, unul intre Cernavoda si Medgidia (19 km), iar celalalt intre Medgidia si Constanta (circa 32 km). Perioada de executie a lucrarilor va fi de 24 de luni, incepand cu 15 martie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.