Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate au ridicat de la Posta nu mai putin de 23 de saci cu taloane medicale. Daca pana acum la CJAS se „intorceau“ in medie cate 9.000 de taloane in fiecare luna, de aceasta data numarul l
Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate au ridicat de la Posta nu mai putin de 23 de saci cu taloane medicale. Daca pana acum la CJAS se „intorceau“ in medie cate 9.000 de taloane in fiecare luna, de aceasta data numarul lor depaseste cifra de 30.000. Conform declaratiilor factorilor postali, cele 312 kg de scrisori nu si-au gasit destinatarii. Conducerea CJAS este, insa, de alta parere. „Am fost chemati la Posta si spre surprinderea noastra ne-am trezit cu 23 de saci cantarind in total 312 kg de taloane. Sacii au fost transportati la noi la Casa, aceasta denota ca foarte multa lume nu a fost gasita acasa de postasi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.