Astazi va puteti indrepta cu nepasare spre diverse situatii pe care pana acum le priveati cu teama. Va asteptati ca evenimentele care pana acum va aduceau o stare de neliniste sa va devina indiferente. Nu va mai lasati perturbati de nimeni si de nimic. Relatiile de familie sunt marcate de o abordare plina de usurinta care poate distruge definitiv vechile prejudecati. Tendinta spre distractii provoaca dese evadari, moment in care totul poate fi neglijat, mai ales daca evitati certurile cu familia partenerului.

Berbec
Nu va plac constrangerile la care va obliga mediul inconjurator sau familia. Ca atare, doriti sa luati o hotarare radicala, ceva care sa va schimbe viata cu adevarat. Este o zi propice unor astfel de hotarari, cu conditia sa nu fie luate in pripa. Aspectele zilei genereaza o gandire profunda, ambitie intelectuala, prudenta si capacitate de concentrare. Puteti fi plasat intr-o conjunctura care sa va scoata la iveala toate calitatile, chiar si pe cele mai putin evidente. O persoana dura sau malitioasa va poate aduce asnumite reprosuri spre sfarsitul zilei, dar incidentul ramane minor.

Taur
V a angajati in prea multe proiecte si lucrul acesta va poate obosi mult. Nu va intindeti mai mult decat este cazul, pentru a nu face greseli pe care mai tarziu nu le veti mai putea repara! In domeniul afacerilor, asistam astazi la un reviriment evident, o relansare a unor idei si proiecte mai vechi, o aducere in discutie a unor propuneri abandonate. Punctul forte al zilei este faptul ca apar si persoanele necesare unei adevarate deblocari financiare, persoane care va vor iesi in intampinare cu multe propuneri avantajoase.

Gemeni
Aveti un comportament excentric si va doriti lucruri care pana acum vi se pareau imposibil de realizat. Ramaneti cu picioarele pe pamant si incercati sa fiti cat mai discreti cu propriile realizari! Este foarte posibil sa starniti invidii acolo unde va asteptati mai putin. O persoana de sex opus abuzeaza de bunele intentii pe care le aveti si va tulbura prin felul sarcastic si aspru de manifestare.

Rac
Vi se pare ca mergeti pe un drum paralel cu partenerul. Nu va enervati prea rau, deoarece orice problema conjugala poate fi rezolvata cu putina bunavointa. Asadar, eliminati sursa supararilor dumneavoastra si veti ajunge la un echilibru interior real! Un prieten apropiat va poate cere sfatul intr-o situatie de criza in care se pare ca a fost compromisa situatia sa sociala. Nu ezitati sa-i acordati tot sprijinul de care acesta are nevoie! Chiar daca drumurile dumneavoastra nu mai sunt tangente nu se stie cand veti avea nevoie de ajutorul acestuia. Prin urmare, actionati in sprijinul celor dragi daca aveti ocazia!

Leu
Vi se pare ca mergeti contra curentului, ca va poticniti, ca nimic nu mai este cum era. Sunt anumite momente cand dificultatile sunt menite sa ne asigure o crestere reala, sa ne dea impulsul de a merge mai departe. In dragoste, trebuie sa faceti dovada inteligentei de a actiona la momentul oportun, deoarece se pare ca va aflati in mijlocul unei frumoase povesti de dragoste. Va trebuie insa mult tact si intelepciune pentru a nu strica totul, iar vanitatea trebuie inlocuita definitiv cu sensibilitate si iubire neconditionata.

Fecioara
Doriti sa atrageti atentia prin subtilitatea cu carea actionati. Cei din jurul dumneavoastra se vor intreba ce doriti cu adevarat sa transmiteti, ce doriti cu adevarat de la ei. Exista peroicolul unor dispute pe fondul neintelegerilor create de propriul dumneavoatsra mod de a va exprima.