SCOTIA, Premier League, etapa a 22-a * MARIUS NICULAE a reusit o noua "dubla" pentru Inverness, 3-0 acasa cu Gretna. Niculae a fost titular, a marcat in minutele 33 (1-0) si 42 (3-0), a scos penalty-ul din care Rankin a facut 2-0 (minutul 40), fiind
SCOTIA, Premier League, etapa a 22-a * MARIUS NICULAE a reusit o noua "dubla" pentru Inverness, 3-0 acasa cu Gretna. Niculae a fost titular, a marcat in minutele 33 (1-0) si 42 (3-0), a scos penalty-ul din care Rankin a facut 2-0 (minutul 40), fiind schimbat de Bayne in minutul 77. "Sageata" a bifat, la a doua reusita, golul 999 din istoria lui Inverness.
FRANTA, Cupa Frantei, 32-imi de finala * DANIEL NICULAE a marcat un gol pentru AJ Auxerre, 3-2 pe teren propriu, dupa prelungiri, cu AS St. Etienne. Niculae a fost titular, a deschis scorul in minutul 37 si a fost inlocuit de Kitambala in minutul 79. De la Auxerre a lipsit GABRIEL TAMAS, ramas pe banca de rezerve * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 62 pentru FC Nantes, 3-0 in deplasare cu Montlucon (liga a IV-a). Keseru l-a inlocuit pe Sekour.
TURCIA, Cupa Turciei, faza grupelor, etapa a II-a * DANIEL PANCU a intrat in minutul 77 pentru Bursaspor, 2-2 acasa cu Galatasaray (grupa D). Pancu l-a inlocuit pe Serkan si a pasat decisiv, din lovitura libera, la golul egalizator al echipei sale, marcat de Tum in minutul 90 * GIANI KIRITA a intrat in minutul 46 pentru Ankaragucu, 0-2 in deplasare cu Ankaraspor (grupa A). Kirita l-a inlocuit pe Murat.
DUBAI CUP, turneu amical * CIPRIAN MARICA (integralist) si SERGIU RADU (din minutul 46 in locul lui Ewerthon) au jucat pentru VfB Stuttgart, 0-1 cu Internacional Porto Alegre * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru Inter Milano, 5-4 cu Ajax Amsterdam dupa executarea loviturilor de departajare (2-2 dupa 90 de minute). Chivu a fost singurul jucator de la Inter care a ratat la penalty-uri. Pentru Ajax, GEORGE OGARARU a jucat toate minutele, in timp ce NICOLAE MITEA nu face parte din lot pentru acest turneu. Astazi se joaca finala mica, Ajax - Stuttgart (ora 16), si finala mare, Inter - Internacional (ora 19). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.