Dezvaluiri. Mama uneia dintre fetele ucise la Roma de Marian Negoita sustine ca acesta o forta pe Ionica Croitoru sa se prostitueze Una dintre tinerele ucise la Roma de catre un roman este din Marasesti. Ionica Croitoru, in varsta de 20 de ani, trai
Dezvaluiri. Mama uneia dintre fetele ucise la Roma de Marian Negoita sustine ca acesta o forta pe Ionica Croitoru sa se prostitueze Una dintre tinerele ucise la Roma de catre un roman este din Marasesti. Ionica Croitoru, in varsta de 20 de ani, traia de mai multi ani cu cel care i-a curmat viata. Tanara avea cu Marian Negoita (foto medalion), 31 de ani, o fetita de un an si jumatate care era crescuta de vecina mamei sale. Dupa ce Negoita a facut mai multi ani de puscarie pentru talharie, cei doi concubini au parasit Vrancea si s-au mutat la Pitesti. Din ianuarie 2006, Ionica si Marian se aflau in Italia. Ea traia din prostitutie, iar barbatul din fel de fel de afaceri mai mult sau mai putin curate. Avea un copil cu criminalul "El ne-a distrus fata. A invatat-o sa se prostitueze si chiar a agresat-o ori de cate ori ea a vrut sa renunte la acest mod de a castiga bani. Este un nenorocit. A facut multe prostii in Focsani, orasul lui natal. Pe urma a dat peste fiica mea si a distrus-o. Era un barbat gelos. Gelozia l-a impins la crima. Este o bestie ce nu merita sa mai vada lumina zilei. A facut un copil cu Ionica pe care, acum, l-a lasat orfan", a declarat, pentru CANCAN, Valerica Croitoru, mama tinerei ucise. Parintii victimei erau despartiti de peste zece ani, dar nu au divortat niciodata legal. Ei locuiesc in Marasesti, intr-un cartier marginas.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.