Portarul Bogdan Lobont a devenit marul discordiei pentru actionarii dinamovisti, care se afla la a doua cearta intr-o luna.

Dinamo a incheiat slab prima parte a sezonului si incepe anul in acelasi ton. Presedintele executiv din Stefan cel Mare, Cristi Borcea, si actionarul Vasile Turcu si-au incheiat vacanta pentru a oferi un nou episod in contradictoriu, la doar o luna distanta de ultimul scandal stirnit intre cei doi. Presedintele executiv al "ciinilor" i-a interzis din nou lui Turcu sa isi dea cu parerea despre club, dupa ce, la finalul anului trecut, a fost taxat pentru declaratiile privind nemultumirea fata de pregatirea fizica a jucatorilor. De aceasta data, Vasile Turcu l-a infuriat pe Borcea dupa ce a anuntat ca Dinamo se va desparti de portarul Bogdan Lobont. "Lobont este printre primii trei portari din Europa si din vara ne va fi imposibil sa il tinem. Lobont va pleca din vara, a fost urmarit la fiecare meci de trei, patru sau chiar zece impresari. Are oferte din Spania si din Italia", spunea Vasile Turcu.

"Vasile este prietenul meu. Daca vrea sa iasa in evidenta, ar trebui sa vorbeasca despre altceva. Doar eu si Cornel Dinu vom vorbi despre problemele echipei, despre transferuri. Am convenit ca nu pleaca nimeni de la Dinamo si nu inteleg de ce trebuie sa mai vorbim despre oferte. Lobont este netransferabil, pentru a lamuri si aceasta problema, acelasi raspuns fiind valabil si pentru ceilalti jucatori de la Dinamo", a venit replica lui Cristi Borcea. In ciuda parcursului oscilant al campioanei en titre, care i-a adus pe "ciini" doar pe locul 6, conducerea gruparii a decis sa pastreze lotul intact, chiar daca, pe parcursul turului, liderii echipei au amenintat in dese rinduri ca parasesc echipa, din cauza atmosferei ostile de la club. In plus, Cristi Borcea respinge orice posibilitate de transfer inaintea Campionatului European din Austria si Elvetia.

In cazul lui Lobont, a carui cota este in acest moment in jurul sumei de 5 milioane de euro, turneul final din iunie il poate transforma pe portarul nationalei intr-un produs mult mai atractiv pe piata transferurilor.

Rusii dau un milion pentru Niculescu Fotbalistul care a evoluat doar un minut in preliminariile Euro 2008 si a avut un sezon dezastruos la Dinamo, Claudiu Niculescu, are totusi oferte din strainatate. Atacantul dinamovist este dorit atit de Ladislau Bölöni la Al Jazera, cit si de rusii de la Spartak Moscova. Acestia ofera clubului din Stefan cel Mare un milion de euro pentru jucatorul de 31 de ani, caruia i-au propus un salariu de 300.000 de euro pe sezon.