Ninsori si conditii de polei in toata tara Meteorologii anunta ca nu vom scapa de ninsori nici in cursul zilei de astazi. Conform prognozei, in regiunile estice si nord-vestice vor cadea precipitatii mixte, iar din cauza temperaturilor scazute, vor
Ninsori si conditii de polei in toata tara Meteorologii anunta ca nu vom scapa de ninsori nici in cursul zilei de astazi. Conform prognozei, in regiunile estice si nord-vestice vor cadea precipitatii mixte, iar din cauza temperaturilor scazute, vor fi conditii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade. In Capitala va fulgui usor, iar vantul va sufla slab pana la moderat. La munte, vantul va sufla cu putere si va viscoli zapada. S-a reluat traficul pe Autostrada Soarelui Tronsonul Drajna-Fetesti a fost redeschis, sambata noapte, iar acum Autostrada Soarelui (A2) este practicabila in totalitate, a declarat directorul general adjunct din Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Cristian Duica. De asemenea, potrivit datelor CNADNR, tronsonul Agigea-Negru Voda, din DN38, a fost redeschis sambata, la ora 21.00. Bradul din Piata Unirii, demontat incepand de azi De astazi, incepe dezasamblarea celui mai inalt brad de Craciun din Europa, montat in Piata Unirii din Bucuresti. Timp de aproximativ doua saptamani, o echipa de muncitori va dezafecta megaconstuctia de peste 75 de metri inaltime, cu o greutate de aproape 300 de tone. Inca de la inuagurare, de la 1 Decembrie, bradul a fost admirat de un numar record de romani. De Ziua Nationala, se estimeaza ca au fost prezenti in Piata Unirii peste 150.000 de persoane. Euro de 3,65 de lei in septembrie Investitorii la Bursa din Sibiu mizeaza pe deprecierea monedei nationale in acest an, pana la nivelul de 3,6485 lei/euro in septembrie. Aceasta este valoarea la care a fost cotat leul la sfarsitul saptamanii trecute, la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri din Sibiu, pentru prima luna a toamnei 2008. Cat priveste cotatia pentru primavara acestui an, investitorii de la bursa din Sibiu au tranzactionat, vineri, moneda europeana cu 3,6005-3,6290 lei/euro, cu o inchidere la 3,61 lei/euro pentru martie 2008. Sindicalistii, chemati la discutii la Palatul Cotroceni Liderii principalelor confederatii sindicale discuta astazi cu ministrii Finantelor si Muncii la Palatul Cotroceni, mediator fiind presedintele Traian Basescu. Principalele nemultumiri ale sindicalistilor sunt legate de intentia guvernului de a reduce contributiile sociale in 2008, cu sase procente, in special contributia la fondul pentru accidente de munca. La sfarsitul anului trecut, sindicalistii au amenintat cu actiuni ample de protest, inclusiv cu greva generala, in cazul in care nu li se rezolva revendicarile. Locuinte mai scumpe cu 20% in 2008 Analistii imobiliari estimeaza cresteri ale preturilor la apartamentele noi din capitala de 10-20% in 2008. Majorari de circa 15% se vor inregistra si la pretul constructiilor. In acest an, pretul mediu pentru un metru patrat construit va fi de 1.700 de euro, in timp ce in 2007 acesta a fost de 1.500 de euro pe metru patrat. Reamintim ca in 2006, un metru patrat construit costa 1.200 de euro, iar in 2005, aproximativ 1.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.