Ziarul The Gazette din Montreal spune despre actrita Alexandra Maria Lara ca ar putea fi echivalentul european al Angelinei Jolie. Si asta pentru ca ambele sunt frumoase, celebre si au tati celebri.

Alexandra Maria Lara, protagonista filmului lui Coppola, "Tinerete fara Tinerete", este fiica lui Valentin Platareanu. Actorul roman, noteaza publicatia canadiana, a condus cursurile de actorie la Academia Nationala de Teatru din Bucuresti, inainte de a se muta la Berlin, unde a fondat Academia de Actorie Charlottenburg.


"Raspunsul Romaniei la Angelina Jolie""Alexandra Maria Lara ar putea sa fie echivalentul european al Angelinei Jolie, fiica actorului american John Voight. Steaua filmului Tinerete fara tinerete regizat de Francis Ford Coppola, este tanara, frumoasa si talentata. De asemenea, Maria Lara este fiica emblematicului actor Valentin Platareanu, care a condus Academia Nationala de Teatru din Bucuresti si a infiintat, la Berlin, Academia de Actorie Charlottenburg.

"A fost o calatorie incredibila pana acum", a declarat actrita in New York, la premiera primului film din ultimii 10 ani al lui Francis Ford Coppola. "Ma aflu pentru prima oara in New York deci, totul mi se pare nou si palpitant. Nu doar din cauza locului, ci si din cauza faptului ca intrezaresc multe oportunitati", a spus Maria Lara."
The Gazette, Canada

Despre colaborarea cu Francis Ford Coppola