Inceputul de an este agitat la Steaua si la Dinamo. Managerul stelist Adrian Ilie a lasat sa se inteleaga faptul ca patronul Gigi Becali nu stie fotbal, in timp ce presedintele dinamovist Cristi Borcea si Gigi Netoiu i-au pus gånd rau lui Vasi
Inceputul de an este agitat la Steaua si la Dinamo. Managerul stelist Adrian Ilie a lasat sa se inteleaga faptul ca patronul Gigi Becali nu stie fotbal, in timp ce presedintele dinamovist Cristi Borcea si Gigi Netoiu i-au pus gånd rau lui Vasile Turcu.

Adrian Ilie l-a contrat pe Gigi Becali la doar o zi dupa ce patronul Stelei declarase despre fosta Cobra ca este un om bun. Managerul echipei din Ghencea a contraatacat, dupa ce a fost acuzat ca este principalul vinovat pentru ratarea transferului chilianului Sebastian Pinto. „Nu inteleg de ce se face atata caz pe seama lui Pinto, care a devenit peste noapte mai celebru decat Ronaldinho. Nu cred ca jucatorul este potrivit pentru Steaua. In opinia mea, singurii fotbalisti care ar merita sa vina la Steaua sunt Armenteros si William”, a declarat Ilie. El a subliniat ca, la ros-albastri, transferurile nu sunt facute dupa studierea DVD-urilor, intrand astfel in contradictie cu seful sau, Gigi Becali. „La Steaua, mai intai Lacatus si Ilie vad jucatorii. Ei s-au uitat pe casete ore in sir, dupa care au dat la sefu', ii vede Specialistul si pune punctul final. Cand era Mihai Stoic a, nici nu ma interesa. 'Ia Mihai ce vrei tu!>>. Acum nu mai facem asa. Decizia finala o iau numai eu, ca nu imi place unde s-a ajuns. Avem opt jucatori care nu au valoare de Steaua”, a declarat Becali. In replica, Ilie a spus: „DVD-urile poate apar la altcineva din cadrul conducerii, la mine nu ajunge asa ceva”. In timp ce managerul stelist este impotriva venirii lui Pinto in Ghencea, Becali spune ca transferul este foarte aproape sa se realizeze. Potrivit patronului, tatal jucatorului va ajunge la Bucuresti in aceste zile pentru a pune la punct detaliile intelegerii. Carlos Pinto neaga, insa, informatia: „Nu merg nicaieri. Nu ma mai intrebati, pentru ca nu este adevarat”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.