Fotbalistul Adrian Mutu s-a aratat iritat de barfele care s-au iscat pe seama lui zilele trecute, ca si-ar fi gasit o amanta in persoana actritei italiene Martina Stella. Sportivul a subliniat faptul ca cele scrise in presa peninsulara sunt doar spe
Fotbalistul Adrian Mutu s-a aratat iritat de barfele care s-au iscat pe seama lui zilele trecute, ca si-ar fi gasit o amanta in persoana actritei italiene Martina Stella. Sportivul a subliniat faptul ca cele scrise in presa peninsulara sunt doar speculatii. “Lasati-ma in pace, imi iubesc sotia, care este pe cale sa-mi daruiasca un al treilea copil si imi ador familia. In acest moment deosebit de fericit al vietii mele nu am gargauni in cap. Ceea ce se vorbeste despre mine este pura fantezie. Nu se pot scrie asemenea lucruri despre un barbat casatorit si care are trei copii”, a declarat fotbalistul pentru cotidianul “La Repubblica”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.