Italianul Testa Severino, in varsta de 47 de ani, urmarit international de Interpol pentu trafic de armament si droguri, a fost retinut de politistii aradeni in seara zilei de 5 ianuarie, in localitatea aradeana Frumuseni. Asupra lui Testa Severino s
Italianul Testa Severino, in varsta de 47 de ani, urmarit international de Interpol pentu trafic de armament si droguri, a fost retinut de politistii aradeni in seara zilei de 5 ianuarie, in localitatea aradeana Frumuseni. Asupra lui Testa Severino s-au gasit un pasaport si un permis de conducere false, pe numele altei persoane, acte cu care acesta se legitima. Dupa ce a fost amprentat, autoritatile italiene au confirmat ca Severino este cel cautat. Autoritatile italiene au emis un mandat de arestare pe numele italianului pentru infractiuni din domeniul crimei organizate. Testa Severino se ascundea impreuna cu fiul sau in Romania de aproximativ doua luni si era gazduit de un afacerist italian, din Arad, care detine un restaurant si o cafenea. "Gazda" a declarat anchetatorilor ca nu stia ca prietenul lui este urmarit international, dar si ca nu ii cunostea identitatea reala. Testa Severino a fost retinut pentru 24 de ore, fiind prezentat in cursul zilei de ieri Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara in vederea emiterii unui mandat de arestare provizoriu, necesar executarii mandatului european de arestare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.