Tribunalul de Prima Instanta al Comunitatilor Europene ar putea lua o decizie in ceea ce priveste procedura legala intentata de Romania referitor la reducerea cotei emisiilor de CO2 intr-un an, a declarat ministrul mediului Attila Korodi."Pana acum
Tribunalul de Prima Instanta al Comunitatilor Europene ar putea lua o decizie in ceea ce priveste procedura legala intentata de Romania referitor la reducerea cotei emisiilor de CO2 intr-un an, a declarat ministrul mediului Attila Korodi."Pana acum s-au facut eforturi mari de scadere a emisiilor de CO2, dar trebuie sa tinem cont si de cresterea economica. Companiile din Romania sunt intr-un important proces de retehnologizare dupa aderarea la Uniunea Europeana, in special cele din domeniul energetic si industrial. A le forta si mai mult inseamna pierderea capacitatii de dezvoltare", a afirmat pentru NewsIn ministrul mediului Korodi. Ministrul mediului a mai precizat ca fata de celelalte tari care au fost obligate sa-si reduca emisiile de CO2 Romaniei ii sunt impuse masuri mai severe.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.