Britney Spears a fost transportata la spital cu o ambulanta, la cateva ore dupa ce politia a fost chemata la locuinta cantaretei pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legata de custodia copiilor pe care ii are cu fostul sot, Kevin Federline.
Posturile de televiziune din Los Angeles au difuzat imagini care o arata pe Spears in timp ce este transportata cu targa la o ambulanta si apoi la spital. Purtatorul de cuvant din partea politiei orasului Los Angeles, Jason Lee, a declarat ca politia a fost chemata la locuinta din Studio City a cantaretei, vineri, la ora 04.00 GMT, "pentru a rezolva disputa pe cai pasnice si legale", in conformitate cu decizia luata de judecator cu privire la custodia celor doi copii ai lui Spears si Federline. Se pare ca, initial, doua ambulante au fost chemate ca "masura de precautie". Publicatia US Weekly informeaza ca Spears ar fi refuzat sa-i predea pe cei doi fii ai sau, Sean Preston, in varsta de doi ani, si Jayden James, in varsta de un an, garzii de corp a lui Federline, asa cum fusese stabilit anterior.
Fosta "Lolita" a muzicii pop, in varsta de 26 de ani, a pierdut custodia copiilor sai in octombrie, in favoarea fostului sot, Kevin Federline, la putin timp dupa ce a fost pronuntat divortul, decizie luata de judecator in urma evaluarii comportamentului sau haotic: consum de droguri, petreceri, accidente rutiere etc. (D.M.V.)