Pe ea o cunostea toata lumea, blanda, linistita, la locul ei. L-a cunoscut pe el si a crezut ca soarta i-a suras pentru prima data. Generos, bun, cavalerul la care viseaza toate fetele. S-au iubit cu intensitate si si-au impartasit tot unul altuia. A
Pe ea o cunostea toata lumea, blanda, linistita, la locul ei. L-a cunoscut pe el si a crezut ca soarta i-a suras pentru prima data. Generos, bun, cavalerul la care viseaza toate fetele. S-au iubit cu intensitate si si-au impartasit tot unul altuia. A venit apoi ziua in care orice pas al ei era urmarit, analizat, studiat la microscop, cand nu mai putea vorbi cu nimeni, sa rada cu nimeni, sa zambeasca altcuiva decat lui. A indurat amenintarile, agresivitatea verbala si fizica cat a putut. Atunci ea a incercat ruptura, dar el nu s-a lasat. A existat o a doua tentativa spre libertate, nici ea sortita izbandei. El castiga de fiecare data, ramanea a lui, asa cum visa in nebunia lui. Pana cand un inger s-a indurat de ea si a luat-o pe aripile lui. Abia atunci zambetul de pe buzele ei nu a mai putut fi sters, era in Ceruri de acum, iar el nu o mai putea atinge.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.