Tabloidele din Italia sustin ca Mutu a avut intimitati cu o vedeta intr-o discoteca din Florenta, iar presa serioasa insista sa-l transfere pe roman la Real Madrid.

Atacantul Adrian Mutu a avut un flirt cu actrita Martina Stella intr-o discoteca din Florenta, scrie site-ul emisiunii ,,Controcampo’’ de la postul Italia 1, citind editia italiana a publicatiei ,,Vanity Fair’’. „Cei doi au fost zariti in ipostaze intime intr-un separeu de la discoteca Yab din Florenta. Totul s-a intimplat la 20 decembrie, dupa meciul din Cupa UEFA, dintre Fiorentina si Mlada Boleslav. Insa zvonurile privind o idila intre fosta iubita a lui Lapo Elkann (n.r. - nepotul lui Gianni Agnelli) si atacantul Viola circulau de mai mult timp. Potrivit acestor zvonuri, actrita toscana ar fi foarte indragostita si Mutu la fel. Sa fie oare adevarat?", scrie controcampo.it.20

Mutu este casatorit cu Consuelo, cu care are o fetita, Adriana, ei asteptind un al doilea copil.

Pe de alta parte, "Corrierre della Serra" scrie ca Real Madrid continua tratativele pentru cumpararea romanului, bazindu-se pe faptul ca Fiorentina este un club care nu-si permite sa plateasca un salariu de trei milioane de euro pentru Mutu.