In prima zi a anului 2008, deputatul PSD Madalin Voicu a constatat ca a fost victima hotilor din Bucuresti. El si-a gasit masina sparta, intr-o parcare din sectorul 1. "Am parcat masina intr-un loc vizibil, pe Bulevardul Ion Mihalache. Au mai fost in
In prima zi a anului 2008, deputatul PSD Madalin Voicu a constatat ca a fost victima hotilor din Bucuresti. El si-a gasit masina sparta, intr-o parcare din sectorul 1. "Am parcat masina intr-un loc vizibil, pe Bulevardul Ion Mihalache. Au mai fost in aceasta zona si alte masini sparte de hoti, in aceasta perioada. Mie mi-au spart un geam de pe partea dreapta si mi-au luat ochelarii de soare. Nu erau unii scumpi", a declarat, pentru "Cotidianul", Madalin Voicu. El spune ca a fost la politie, unde a declarat accidentul si a luat o dovada. Masina care a cazut prada hotilor este un Mercedes pe care, potrivit declaratiei sale de avere, politicianul l-a primit cadou in anul 2002 si are acelasi an de fabricatie. Politistii spun ca acest caz este inca in cercetari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.