Incredibil. Fanii filmelor stiintifico-fantastice vor avea motive de bucurie, specialistii sustinand ca oamenii vor intretine relatii amoroase cu masinarii, in viitor Intr-un viitor nu foarte indepartat, oamenii vor ajunge la "performanta" de a face
Incredibil. Fanii filmelor stiintifico-fantastice vor avea motive de bucurie, specialistii sustinand ca oamenii vor intretine relatii amoroase cu masinarii, in viitor Intr-un viitor nu foarte indepartat, oamenii vor ajunge la "performanta" de a face sex cu robotii. Scotianul David Levy, un maestru international de sah, explica in cartea sa "Sex cu robotii", ca vom putea beneficia de inteligenta artificiala si in dormitor, unde robotii creati special in acest scop vor ajunge sa atinga performantele sexuale ale oamenilor. Potrivit lui Levy, cei mai avantajati de aparitia amantilor si amantelor robotizate vor fi cei izolati de societate din motive fizice sau psihice. "Oamenii se inraiesc pentru ca sunt singuri si nefericiti. Cred ca societatea va fi un loc mai bun daca oamenii ar avea o alternativa sigura de a se bucura de placerile sexuale", explica el. Autorul cartii este convins ca numarul celor care vor apela la "serviciile" unui astfel de robot va fi foarte mare. "Cei mai multi vor incerca aceasta varianta fie si numai din curiozitate", spune Levy. Parteneri inepuizabili Unul din cele mai importante avantaje ale amorului cu roboti este ca partenerii vor beneficia de protectie sexuala maxima. Desi la prima vedere sexul cu robotii pare o masura disperata si nesatisfacatoare, Levy spune ca robotii iubareti vor avea si inteligenta emotionala, sociala si gandire analitica, ceea ce ii face apti de a deveni parteneri pe termen lung. In plus, calitatile unui amant-robot pot oferi partide de amor exceptionale. "Imi va putea masura respiratia, bataile inimii si va sti exact cand ma incing, cand nu am chef ori cand ating punctul maxim de placere si poate fi programat sa execute toate pozitile din Kama Sutra", sustine scotianul. De asemenea, oamenii nu vor trebui sa faca eforturi ca sa comunice robotului nevoile lor ori sa le ghiceasca pe ale lui. In plus, robotul va sti cand va fi cazul sa se retraga, asa ca nu va exista riscul sa-i fie ranite sentimentele.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.