Fotbalistul bistritean a declarat ieri ca l-a dat in judecata pe portarul Universitatii Craiova, caruia ii cere daune materiale si morale care sa echivaleze cu banii pierduti in perioada in care nu a putut juca din cauza accidentarii.
Bornescu l-a accidentat pe Coroian la meciul disputat pe 5 octombrie, in etapa a 10-a a Ligii I, incheiat cu victoria Universitatii, scor 1-0, fotbalistul Gloriei alegandu-se cu patru coaste rupte si avand un plaman perforat. Pe 17 octombrie, membrii Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal au decis suspendarea lui Bornescu pentru sase etape si o sanctiune financiara in valoare de 3000 de lei. Pe 25 octombrie, Comisia de Apel a anulat sanctiuniea dictata initial de Comisia de Disciplina. "Clubul a luat legatura cu un avocat si a intentat proces. Mi se pare normal sa-i cer banii pe care i-am pierdut din cauza lui in tot acest timp in care nu am putut juca. Nu pot spune exact despre ce suma este vorba. Ce pot spune insa este ca nu am primit de la Bornescu decat un singur telefon, la trei zile dupa ce am fost internat in spital. De atunci nici macar nu s-a deranjat sa ma mai contacteze", a declarat Coroian.
Actiunea judecatoreasca a fost deschisa iar pana acum nu a a avut loc nici o infatisare. Coroian a reusit sa se recupereze in mare parte dupa accidentul suferit si spera sa revina in scurt timp la echipa.
"Nu cred ca voi ajunge la reunirea lotului (n.r. - programata in 10 ianuarie), dar dupa o saptamana voi fi la Bistrita. Vreau sa merg in cantonament in Turcia ca sa ma pregatesc alaturi de colegii mei si sa incep sa joc din nou din retur", a spus Coroian. (MIG)