Daca mai avem de asteptat  pana s-o vedem pe Madonna in carne si oase, una dintre colaboratoarele ei de baza este, de ieri, in Bucuresti. Jejja Ekstrom, cunoscuta drept Yeya, este diva dansului specific culturii hip-hop si a lucrat alaturi
Daca mai avem de asteptat  pana s-o vedem pe Madonna in carne si oase, una dintre colaboratoarele ei de baza este, de ieri, in Bucuresti. Jejja Ekstrom, cunoscuta drept Yeya, este diva dansului specific culturii hip-hop si a lucrat alaturi de dansatorii Madonnei din "Confession Tour". Iar astazi, StreetBeat Dance School a invitat-o pentru workshop-ul "Check my style", seminar de dans bazat pe trei noi stiluri New Style, House, Lyrical, ce va fi completat cu lectii de Dancehall tinute de Mircea Ecxarcu, instructor la StreetBeat. Totul se intampla intre orele 8:30 si 14:30 in Calea Dorobantilor 163, in sala de sport a Scolii Generale nr. 45 "Titu Maiorescu", iar cei interesati pot suna la  0729-03.59.86 si in limita locurilor libere, doritorii se pot inscrie si la fata locului. Pornind din Suedia si castigand apoi un renume international, Yeya preda cursuri de dans, de mai bine de 13 ani, intr-un stil nemaintalnit la workshop-uri specializate atat in Europa, cat si in Statele Unite. Fiind la aceasta ora unul dintre cei mai in voga instructori/coregrafi de hip-hop din lume, Yeya este recunoscuta pentru creativitatea si indrazneala coregrafiilor sale, fiind solicitata in lumea intreaga. Pe langa faptul ca i-a pregatit pe dansatorii Madonnei pentru "Confession Tour", in anul recent incheiat ea a tinut o serie de workshop-uri in SUA si Canada, predand printre altele si la "Boogiezone" din Los Angeles, cea mai mare comunitate de dans din SUA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.