Cel mai inalt edificiu din lume se construieste la Dubai, in Emiratele Arabe. Burj Dubai a devenit deja cel mai inalt turn din lume, gratie inaltimii de 598 de metri si celor 158 de etaje. Constructia depaseste astfel Turnurile din Taipei, care maso
Cel mai inalt edificiu din lume se construieste la Dubai, in Emiratele Arabe. Burj Dubai a devenit deja cel mai inalt turn din lume, gratie inaltimii de 598 de metri si celor 158 de etaje. Constructia depaseste astfel Turnurile din Taipei, care masoara 508 metri in inaltime, si CN Tower din Canada, care are 553 de metri. Cei care se ocupa de ridicarea turnului Burj Dubai au anuntat ca la sfarsitul acestui an, cand se preconizeaza ca va fi gata constructia, acesta va avea o inaltime de 700 de metri. O alta companie araba, Najil, si-a anuntat intentia de a bate recordul stabilit de Burj Dubai, construind Burj Al Aali, un edificiu care va masura 1.000 de metri inaltime si va avea 228 de etaje. Noua constructie va gazdui hoteluri si birouri de lux.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.