O tanara, de 17 ani, din Cluj si-a gasit sfarsitul intoxicata cu monoxid de carbon, in timp ce facea dus impreuna cu iubitul. Nenorocirea s-a petrecut in prima zi a anului, intr-o cabana de pe Valea Draganului, situata la circa 80 de kilometri de Cl
O tanara, de 17 ani, din Cluj si-a gasit sfarsitul intoxicata cu monoxid de carbon, in timp ce facea dus impreuna cu iubitul. Nenorocirea s-a petrecut in prima zi a anului, intr-o cabana de pe Valea Draganului, situata la circa 80 de kilometri de Cluj-Napoca, unde adolescenta petrecuse Revelionul alaturi de amici. La cateva minute dupa ce au intrat in cabina de dus, Raluca Cuibus si iubitul ei au lesinat, fiind gasiti de prieteni fara suflare din cauza monoxidului de carbon emanat de boiler. Fata nu a mai putut fi salvata, dar baiatul a fost transportat si internat la Spitalul Municipal din Huedin, acum fiind in afara oricarui pericol.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.