Taranii pot vinde lapte, branza, oua sau peste in orice piata din tara pana la sfarsitul anului, daca se inregistreaza la directiile sanita­r-veterinare judetene. Abia dupa 1 ia­nuarie 2009 vor fi aplicate noile re­gu
Taranii pot vinde lapte, branza, oua sau peste in orice piata din tara pana la sfarsitul anului, daca se inregistreaza la directiile sanita­r-veterinare judetene. Abia dupa 1 ia­nuarie 2009 vor fi aplicate noile re­guli in comertul cu produse primar prevazute de Ordinul 301, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitar-Ve­terinara (ANSVSA). In plus, pana la anul, unitatile din categoriile centru de prelucrare a laptelui, punct de debarcare, ma­gazin de desfacere peste, centru de extractie, colectare miere si alte produse apicole, stupina, ma­ga­zin de desfacere a mierii de albine pot vinde fara sa se inregistreze la ANSVSA. Jurnalul National a anuntat in premiera, la sfarsitul lui noiembrie 2007, ca Ordinului 301 nu se va aplica de la 1 ianuarie 2008, asa cum era stabilit. Ordinul buclucas a fost emis de ANSVSA la inceputul lui 2007 si le interzice taranilor sa vanda produse primare in afara judetului de bastina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.