Politia spaniola a anihilat o retea formata din doisprezece persoane, sase romani si sase spanioli, specializata in falsificarea de carti de credit, si care activa in orasele Madrid, Torrejon de Ardoz si Alcorcon, relateaza cotidianul El Pais, in ed
Politia spaniola a anihilat o retea formata din doisprezece persoane, sase romani si sase spanioli, specializata in falsificarea de carti de credit, si care activa in orasele Madrid, Torrejon de Ardoz si Alcorcon, relateaza cotidianul El Pais, in editia electronica. BINE ORGANIZATI. O parte dintre membrii retelei se ocupau cu falsificarea de carti de credit, iar altii, angajati ai centrelor comerciale din Madrid, le utilizau in mod ilegal. Un al treilea grup de infractori vindea ulterior produsele achizitionate (haine, telefoane mobile, televizoare cu plasma, calculatoare) la un pret inferior celui de pe piata. Politia a arestat 12 persoane, dintre care jumatate romani si restul spanioli. Majoritatea cartilor de credit falsificate proveneau de la institutii bancare din Statele Unite. Politia a anihilat aceasta retea dupa mai multe luni de investigatii. Potrivit unui purtator de cuvant al politiei, relatia dintre membrii grupului era foarte stransa. Politistii au perchezitionat patru locuinte, in care au descoperit carti de credit false, un dispozitiv pentru citirea lor, noua calculatoare, patru monitoare plate, doua televizoare cu plasma, 28 de telefoane mobile, haine de firma si bijuterii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.