Emil Calota, „primarul minune“ al municipiului Ploiesti, a reusit, la ultima sedinta a Consiliului local, sa-si implineasca visul de a-l cadorisi pe magnatul Ioan Nicolae cu „simbolica“ suma de 14,6 miliarde de lei, prin care
Emil Calota, „primarul minune“ al municipiului Ploiesti, a reusit, la ultima sedinta a Consiliului local, sa-si implineasca visul de a-l cadorisi pe magnatul Ioan Nicolae cu „simbolica“ suma de 14,6 miliarde de lei, prin care acesta isi va finanta, in urmatoarele sase luni, propria-i echipa de fotbal, „Astra“ Ploiesti, rebotezata CSM.

Potrivit proiectului de hotarare aprobat de consilierii municipali din tabara PSD, contribuabilii ploiesteni vor fi obligati sa suporte, pe langa o lista lunga de cheltuieli fotbalistice, si bugetul rezervat „protocolului pentru arbitri“. Adica, „micile euroatentii“ destinate arbitrilor care vor oficia „marile batalii“ ale Diviziei C in care este angrenata echipa milionarului Nicolae, CSM Ploiesti.

'Careul de asi>> al municipalitatii
Pentru ca plasmuirea fostului premiant al „fabricii de activisti Stefan Gheorghiu“, edilul-sef al Ploiestiului, Emil Calota, „alintat“ de amici „Sacalota“, sa devina realitate, iar afaceristul si fruntasu l in „top 300“ Ioan Nicolae sa fie „improprietarit“ cu aproape 15 miliarde de lei proveniti din taxele si impozitele platite fara cracnire de contribuabilii ploiesteni, era necesar ca respectivul proiect de hotarare, inainte de a fi introdus in masina de vot a „inocentilor“ din Consiliul local, sa fie propus de cateva „minti luminate“ din cadrul acestui Consiliu. Asa incat primarul a facut privirea roata si fara niciun efort a gasit consilierii dispusi sa-si agate numele si renumele de un asemenea proiect pagubos pentru cetateni, dar banos pentru magnatul Nicolae si ciracii sai care misuna pe langa cadavrul Astrei Ploiesti, cosmetizat in CSM.

Avertizati de nelegalitatea actului


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.