Casatoria lui Adrian Mutu cu Consuelo parea sa aduca linistea in viata valorosului fotbalist roman. Insa, conform site-ului emisiunii Controcampo, romanul s-a saturat de liniste. Astfel, Mutu ar fi avut un flirt cu actrita Martina Stella intr-o disco
Casatoria lui Adrian Mutu cu Consuelo parea sa aduca linistea in viata valorosului fotbalist roman. Insa, conform site-ului emisiunii Controcampo, romanul s-a saturat de liniste. Astfel, Mutu ar fi avut un flirt cu actrita Martina Stella intr-o discoteca din Florenta. CRAI. Controcampo, citand publicatia Vanity Fair, sustine: "Cei doi au fost zariti in ipostaze intime intr-un separeu de la discoteca Yab din Florenta. Totul s-a intamplat la 20 decembrie, dupa meciul din Cupa UEFA, dintre Fiorentina si Mlada Boleslav. Insa zvonurile privind o idila intre fosta iubita a lui Lapo Elkann (nepotul lui Gianni Agnelli) si atacantul viola circulau de mai mult timp. Potrivit acestor zvonuri, actrita toscana ar fi foarte indragostita si Mutu la fel. Sa fie oare adevarat?", scrie controcampo.it. Mutu a fost casatorit cu Alexandra Dinu, cu care are un baiat. In prezent, atacantul roman este insurat cu Consuelo, cu care are fetita, Adriana, ei asteptand un al doilea copil.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.