Jay Leno, cel mai bine cotat comic de televiziune din America, a intrat in conflict cu sindicatul scenaristilor, al carui membru este, dupa ce si-a scris singur propriile glume pentru emisiune, informeaza Associated Press. The Tonight Show a fost dif
Jay Leno, cel mai bine cotat comic de televiziune din America, a intrat in conflict cu sindicatul scenaristilor, al carui membru este, dupa ce si-a scris singur propriile glume pentru emisiune, informeaza Associated Press. The Tonight Show a fost difuzat la 2 ianuarie pentru prima data dupa doua luni de o absenta, din cauza grevei scenaristilor. Leno si-a scris singur toate materialele pentru emisiune - inclusiv obisnuitul monolog de glume inspirate din viata curenta. Pare sa fi incalcat astfel regulile grevei, care interzice membrilor sindicatului sa scrie texte, chiar si pentru ei insisi. "Fac ce am facut in ziua cand am inceput. Scriu glume si apoi o trezesc pe sotia mea in toiul noptii si o intreb «Sunt nostime, iubito?». Asa ca daca acest monolog nu este bun, este vina sotiei", a spus el. NBC a sustinut ca Leno se conformeaza regulilor sindicatului, atragand atentia ca WGA nu poate sa aplice reguli care intra in conflict cu acordul colectiv dintre studiouri si sindicat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.