Pe 6 februarie se incheie anul porcului si incepe anul sobolanului. Sobolanului ii plac planurile disciplinate, asii de lustru si loviturile de gratie. Asul de lustru isi va intari si mai mult puterea in defavoarea abatelui rotilor unse, dupa ce a traversat anul cocosului de lemn, al cåinelui de foc si al porcului de foc. Lustrul se termina in 2009, in anul bivolului, si asul isi grabeste actiunile in favoarea confreriei rozei albastre.

In arcanul rozei albastre se vor infrunta aprig doua osti, cea a mortii de tarot si cea a mirmidonului de creta. In 1995, in anul porcului, moartea de tarot era ministrant si a confiscat talerii breslei instructorilor de indigo din banci si i-a schimbat fortat in lei. Mirmidonul de creta va cåstiga cu mari sacrificii puterea in arcanul rozei albastre dupa 18 decani. Intre moarte si mirmidon påndeste dama aurie sprijinita din umbra de asul de lustru.

Confreria celor trei trandafiri aurii va pierde si mai multa influenta. O aripa se va rupe si va zbura in confreria rozei albastre. Maestrul amalekit va fi sarit inca un rånd de la putere si valetul ostiei va ramåne in sa.