Suspiciuni. Surse apropiate patronilor clubului "Fratelli" cred ca focul a fost pus de o mana criminala Clubul "Fratelli", una dintre cele mai selecte locatii din Bucuresti, a ars in intregime, in cursul noptii de miercuri spre joi, din cauze inca n
Suspiciuni. Surse apropiate patronilor clubului "Fratelli" cred ca focul a fost pus de o mana criminala Clubul "Fratelli", una dintre cele mai selecte locatii din Bucuresti, a ars in intregime, in cursul noptii de miercuri spre joi, din cauze inca necunoscute. Focul a izbucnit in jurul orei 03.00 si flacarile s-au extins cu repeziciune, atingand o inaltime de patru metri. Pompierii au ajuns rapid la fata locului, cu 11 autospeciale, insa acoperisul clubului s-a prabusit pana ca acestia sa inceapa interventia. Pana la urma, incendiul a fost stins fara ca flacarile sa cuprinda si imobilele din vecinatate. Din fericire, clubul era inchis si focul nu a facut victime, ultima petrecere organizata aici fiind cea de Revelion, la care au cantat membrii trupei lui Goran Bregovic, dar fara celebrul artist. Clubul "Fratelli", patronat de fratii Mihai si Liviu Popescu si de Daniel Caramihai, fiul proprietarului restaurantului "Casa Alba" din Baneasa, si-a deschis portile abia in urma cu cateva luni, dupa ce a fost inchis mult timp pentru reamenajare. Unul dintre cele mai de fite locuri din Capitala, el a gazduit de la inaugurare numeroase evenimente mondene. Surse apropiate patronilor clubului sustin ca e foarte posibil ca incendiul sa fi fost provocat de un afacerist rival, mai ales ca fratii Popescu au fost amenintati de mai multe ori in ultimele luni. O alta varianta vehiculata de apropiatii patronilor de la "Fratelli" este ca acestia ar fi refuzat sa plateasca taxa de protectie unei grupari interlope, care s-a razbunat dandu-le foc localului. Cauzele producerii incendiului si valoarea totala a pagubelor vor fi stabilite de o echipa de anchetatori formata din pompieri si politisti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.