Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, si-a schimbat masina personala, in anul 2007, o Dacia Solenza, cumparandu-si in leasing un Peugeot 207, transmite Mediafax. Potrivit unei completari la declaratia de avere postata pe site-ul primariei in
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, si-a schimbat masina personala, in anul 2007, o Dacia Solenza, cumparandu-si in leasing un Peugeot 207, transmite Mediafax. Potrivit unei completari la declaratia de avere postata pe site-ul primariei in ultimul trimestru al anului trecut, Boc si-a vandut autoturismul Dacia, an de fabricatie 2004, unei persoane fizice, cu suma de 4.500 de euro. In schimb, el si-a achizitionat un Peugeot, an de fabricatie 2007, valoarea declarata fiind de 8.452 de euro. Autoturismul Peugeot a fost achizitionat in leasing, care expira in 2010. Liderul PD nu si-a actualizat inca declaratia de avere la inceputul anului 2008.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.