2008 a inceput cu o mare dezamagire pentru demnitarii australieni. Conform unei hotarari de guvern, demnitarii nu vor mai avea dreptul sa foloseasca serviciile masorilor la locul de munca. a€žDaca demnitarii vor sa fie masati, sa plateasca!
2008 a inceput cu o mare dezamagire pentru demnitarii australieni. Conform unei hotarari de guvern, demnitarii nu vor mai avea dreptul sa foloseasca serviciile masorilor la locul de munca. a€žDaca demnitarii vor sa fie masati, sa plateasca!", a afirmat un membru al guvernului Australiei, citat de lenta.ru.   DECIZIE. Prin acesta ordonanta autoritatile doresc sa faca o economie de 65 de mii euro lunar in bugetul alocat pentru demnitari. Decizia a fost luata nu numai pentru a economisi bani ci si pentru a€žonoarea noastra, aceea ca toti australienii sa aiba sanse egale in societate. Nu trebuie sa dam privilegii auirea unei anumite clase sociale", scrie sursa citata. "Multi demnitari lucreaza pana la epuizare si merita un stimul. Exista insa si alti oameni care lucreaza in fabrici cate 12 ore si ar dori si ei dupa o zi grea un masaj, insa nu au aceasta posibilitate", a adaugat Chris Bowen ministrul finantelor din Australia. El a mentionat faptul ca nu toti demnitarii aveau privilegiul unui masaj la locul de munca. Cel mai mult beneficiau de masaj colaboratorii din departamentele financiare si din birourile statistice. De obicei masajul la locul de munca dura 15 minute si costa 9 euro.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.