Fostul manechin Carla Bruni traieste o poveste de dragoste reala cu presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a declarat mama ei cotidianului Le Parisien, citat de Reuters. Sarkozy s-a afisat pentru prima oara cu Bruni la jumatatea lunii decembrie, la
Fostul manechin Carla Bruni traieste o poveste de dragoste reala cu presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a declarat mama ei cotidianului Le Parisien, citat de Reuters. Sarkozy s-a afisat pentru prima oara cu Bruni la jumatatea lunii decembrie, la Disneyland, apoi a luat-o cu el in Egipt intr-o vizita privata. Presa franceza a speculat ca relatia cu Bruni este o diversiune a lui Sarkozy, pentru a distrage atentia de la critici, iar politicienii de opozitie l-au acuzat ca face parada de viata sa privata. Insa mama Carlei, Marisa Borini, spune ca cei doi au o relatie adevarata si sunt indragostiti.

"Carla traieste o poveste de dragoste reala. Si cred ca se completeaza foarte bine unul pe celalalt", a declarat mama iubitei lui Sarkozy.Bruni, in varsta de 39 de ani, si Sarkozy, cu 11 ani mai in varsta, s-au intalnit la o petrecere in noiembrie, la cateva saptamani dupa divortul presedintelui de cea de a doua sa sotie, Cecilia, care a pus despartirea pe seama faptului ca ea detesta sa traiasca in lumina reflectoarelor.Mama lui Bruni crede ca in cazul &icir c;n care fiica sa, despre care s-a spus ca a avut relatii cu Mick Jagger, Eric Clapton si Donald Trump, ar deveni Prima Doamna a Frantei, ea ar avea nevoie de timp pentru a scrie muzica. "Carla este muzician si poeta. Pornirea artistica este ceva foarte puternic, nu poti renunta la ea. Daca va deveni Prima Doamna a Frantei, Carla trebuie sa se asigure ca are spatiul si timpul ei, pentru a scrie".
Potrivit lui Borini, Sarkozy a vazut mai departe de infatisarea de fotomodel a Carlei si ii apreciaza latura artistica. "Cred ca presedintele nu vede la ea doar frumusetea, ci ii respecta latura artistica. Am vorbit despre aceasta, iar el este de acord", a spus ea. Daca Sarkozy ar decide sa se casatoreasca cu Bruni, propria sa mama ar fi dezamagita, pentru ca ea declarase luna aceasta ca nu vrea ca fiul ei sa mai mearga la altar.

Socialistii critica excesele prezidentiale
Viata privata a politicienilor francezi este tratata, in mod traditional, cu discretie, dar in cazul lui Sarkozy, aceasta devine din ce in ce mai mult parte a presedintiei, spre dezgustul opozitiei.Saptamana trecuta, el a fost criticat pentru ca a folosit avionul unui prieten miliardar, Vincent Bollore, pentru a merge in Egipt impreuna cu Bruni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.