Banii conteaza si in esalonul doi din fotbalul romanesc, unde se presupune ca valorile sunt ceva mai nivelate. Echipele cu cele mai mari bugete anuntate la inceputul sezonului, FC Arges si FC Brasov, domina cele doua serii ale esalonului doi. Brasov
Banii conteaza si in esalonul doi din fotbalul romanesc, unde se presupune ca valorile sunt ceva mai nivelate. Echipele cu cele mai mari bugete anuntate la inceputul sezonului, FC Arges si FC Brasov, domina cele doua serii ale esalonului doi. Brasovenii au pornit la drum bazandu-se pe 2 milioane de euro, in timp ce conducerea pitestenilor a considerat ca 1,5 milioane de euro ajung pentru obtinerea promovarii. Cele doua echipe sunt patronate de doi oameni de afaceri, Cornel Penescu (FC Arges) si Ioan Nicolaie (FC Brasov), care si-au propus obiective indraznete pentru viitorul apropiat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.