Premierul Calin Popescu Tariceanu va petrece Revelionul in principatul Andorra, unde se afla deja. Presedintele Basescu a preferat traditionala sa baie de multime. El va ramane in Capitala, fiind asteptat la petrecerea din Piata Constitutiei, organi
Premierul Calin Popescu Tariceanu va petrece Revelionul in principatul Andorra, unde se afla deja. Presedintele Basescu a preferat traditionala sa baie de multime. El va ramane in Capitala, fiind asteptat la petrecerea din Piata Constitutiei, organizata de Primarie, au declarat pentru NewsIn surse politice. Conform unor apropiati ai premierului, Calin Popescu Tariceanu ar fi plecat din Romania in cursul serii de joi, indreptandu-se spre Andorra, unde va petrece o mini-vacanta de schi, impreuna cu familia. Andorra, un mic stat din Pirinei, situat la granita dintre Franta si Spania, este cunoscut pentru statiunile sale montane, ce au numeroase facilitati pentru sporturile de iarna. Familia Tariceanu va reveni in tara dupa 3 ianuarie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.