Formula 1 creste din scandaluri

Scandalul in doze mici ajuta la popularizarea Formulei 1, este de parere Max Mosley, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, la capatul unui an plin de acuzatii de spionaj. „Totul face parte din spectacol, nu? Pe barbati ii intereseaza aspectul uman, iar afacerea de spionaj McLaren/Ferrari i-a adus pe acestia aproape de F1, sport care nu-i pasiona pina la acest scandal. Publicitatea creste interesul pentru orice si nu cred ca impactul total a fost negativ", a declarat Mosley pentru „The Guardian". Si Mario Andretti, campion mondial in 1978, spune in „Autoweek" ca „sporirea interesului nu poate fi un lucru rau pentru F1", completat de triplul campion Niki Lauda, care a declarat pentru „Business 24-7": „Orice veste proasa pentru o anumita echipa a fost excelenta pentru Formula 1".

Fara romani in echipa lumii

AC Milan, cistigatoarea Ligii Campionilor in 2007, nu are decit un jucator in echipa lumii alcatuita de jurnalistii de la cotidianul „L’Equipe". Evident, cel mai bine reprezentanta este Franta, care are trei jucatori in formatia ideala. Chiar daca a terminat pe primul loc in clasamentul FIFA, Argentina nu are nici un reprezentant, Messi fiind marea absenta din echipa realizata de cotidianul francez. Premier League isi confirma din nou suprematia, sapte din cei 11 jucatori evoluind in campionatul Angliei si cite doi in Spania, respectiv Italia. Pe posturi, stelele lumii arata astfel: Buffon (Juventus Torino/Italia) - D. Alves (FC Sevilla/Brazilia), Vidic (Manchester United/Serbia), Gallas (Arsenal/Franta), Evra (Manchester United/Franta) - Gerrard (Liverpool/Anglia), Kaka (AC Milan/ Brazilia), Fabregas (Arsenal/ Spania), C. Ronaldo (Manchester United/Portugalia) - Drogba (Chelsea/Coasta de Fildes), Van Nistelrooy (Real Madrid/Olanda).

Revelion in cantonament pentru Pancu

Daniel Pancu, legitimat la Bursaspor, va petrece anul acesta primul Revelion din cariera lui in cantonament. Bursa se va caza in Antalya la finele acestei saptamini, urmind sa ramina acolo zece zile. Problemele fostului international roman par sa se fi terminat o data cu numirea lui Samet Aybaba ca antrenor, acesta utilizindu-l titular aproape in fiecare meci.

Olandezul Arie Haan va fi noul selectioner al Albaniei. Detalii pe www.cotidianul.ro/select