Campania de achizitii a Stelei a inceput cu un jucator necunoscut, Habib Habibou, un francez adus cu imprumut de la echipa belgiana Charleroi. Ros-albastrii au transformat gruparea din Belgia intr-un adevarat satelit, pentru ca de acolo l-au adus si
Campania de achizitii a Stelei a inceput cu un jucator necunoscut, Habib Habibou, un francez adus cu imprumut de la echipa belgiana Charleroi. Ros-albastrii au transformat gruparea din Belgia intr-un adevarat satelit, pentru ca de acolo l-au adus si pe Cyril Thereau. Cand l-au urmarit pe acesta, l-au remarcat si pe mijlocasul Fabien Camus, cel pe care il tot oferteaza de un an, dar care refuza sa vina in Romania, asteptand un contract de la o echipa mai puternica din occident. Stelistii l-au monitorizat in continuare pe Camus si au dat de Habibou, iar in acest ritm tot mai multi jucatori de la Charleroi au sansa sa ajunga in Ghencea.
Valeriu Argaseala (foto), presedintele CA de la Steaua, a explicat ieri cum a decurs primul transfer al Stelei in aceasta iarna. "Ne-am dus sa vedem un alt jucator si l-am intalnit pe Habibou. Pe Camus voiam sa-l vedem. L-am urmarit pe Habibou pe cateva dvd-uri, l-a monitorizat si un scouter care lucreaza cu noi. Chiar daca nu are un loc de titular asigurat, speram sa se impuna ca titular. Habibou are mai multe calitati, tehnica, viteza, cunoasterea jocului. Aveam nevoie de el la Steaua", a spus Valeriu Argaseala, omitand sa explice unde l-a urmarit scouterul respectiv pe francez, din moment ce acesta a evoluat doar in doua partide oficiale in sezonul de toamna. Argaseala a admis ca au fost discutii si pentru atacantul Clement Palimaru, international de tineret de la Poli Iasi, dar a subliniat ca decizia finala privind un eventual transfer se va lua la inceputul anului 2008. "A fost o discutie pentru Palimaru, ramane sa vedem dupa Anul Nou ce se intampla. De Barbosa nu am auzit in viata mea", a precizat Argaseala, facand referire la informatiile privind posibila sosire la Steaua a jucatorului brazilian William Xavier Barbosa. Oficialul stelist a adaugat ca jucatorii pusi pe lista de transferuri au fost anuntati in legatura cu decizia clubului si a subliniat ca toti fotbalistii isi vor primi salariile si primele. Valeriu Argaseala a fost prezent ieri la relansarea site-ului oficial al FC Steaua. "Noul site va avea fata unui site european. S-a dorit realizarea comunicarii cu suporterii si cu presa la standarde inalte. Speram ca acest site sa fie un exemplu de urmat si pentru celelalte cluburi. Vom vinde si bilete pentru meciuri in sistem on-line", a precizat Valeriu Argaseala. Altfel, Ioan Sdrobis, managerul Jiului Petrosani, sustine ca doi dintre tinerii sai fotbalisti, Alin Abuzatoaie si Bogdan Roiu au fost ofertati din Ghencea. "Steaua ne-a trimis in scris ca ii vrea pe Abuzatoaie si Roiu. Ne bucuram ca echipele mari se intereseaza de jucatorii nostri, asta inseamna prestigiu pentru clubul Jiul. Vom negocia un eventual transfer al celor doi, dar suma noastra de pornire este 500.000 de euro, nici un ban mai putin. Acum ramane de vazut ce va decide patronul Alin Simota pentru ca pana la urma el are ultimul cuvant", a afirmat Sdrobis, adaugand ca de cei doi s-a interesat si Poli Stiinta Timisoara. "Parintele" a precizat ca tinerii de la Jiul sunt de vanzare doar pentru echipele mari din Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.