Cainele care, in urma cu doua saptamåni, a fost legat cu lantul de un taximetru si tåråt pe mai multe strazi din Cluj-Napoca are un nou stapan. Ziaristul clujean Tiberiu Farcas a adoptat patrupedul si l-a dus acasa, oferindu-i toat
Cainele care, in urma cu doua saptamåni, a fost legat cu lantul de un taximetru si tåråt pe mai multe strazi din Cluj-Napoca are un nou stapan. Ziaristul clujean Tiberiu Farcas a adoptat patrupedul si l-a dus acasa, oferindu-i toate conditiile pentru ca acesta sa se refaca complet.

Ziaristul Tiberiu Farcas, impreuna cu Radu Tarmure, prim-vicepresedintele Federatiei Romane pentru Protectia si Controlul Animalelor (FRPCA), a luat cainele de la spitalul veterinar in ajunul Craciunului. Pentru a intra in posesia patrupedului, Farcas a semnat un act de adoptie si a platit simbolic sase lei in contul Federatiei Romane pentru Protectia si Controlul Animalelor.
“Mi-am dorit mult sa-l am pe acest metis german pentru ca am toate conditiile sa-l intretin. Eu detin o casa cu o curte si gradina destul de mari, si am fost convins ca se va simti foarte bine in astfel de conditii. Cand medicul veterinar a dat asigurari ca animalul se afla in afara oricarui pericol, iar FRPCA si-a dat acordul ca sa-l pot adopta,
l-am luat de la spital si l-am dus imediat acasa”, ne-a povestit Tiberiu Farcas . El spune ca pentru el si familia sa a fost cel mai frumos cadou de Craciun sa-l aiba pe acest caine in curtea sa. “Cand l-am dus acasa, toata lumea s-a bucurat si l-au acceptat. Deja catelul, pe care l-am rebotezat Wolfy, ne recunoaste de stapani si se simte foarte bine”, a spus Farcas. Wolfy nu s-a refacut inca in totalitate, dupa ce in luna noiembrie un taximetrist l-a legat de masina si l-a tarat pe strazi. Patrupedul mai are inca rani pe labute, iar greutatea ii este cu mult sub media normala. Totusi, Farcas sustine ca animalul este foarte activ si se simte bine. “Sta in picioare mai tot timpul si latra puternic cand apare cineva in zona.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.