Fostul premier pakistanez Benazir Bhutto a murit ieri in urma unui atentat sinucigas care a avut loc la Rawalpindi, unde participa la un miting electoral, informeaza Sky News. Ministernul de Interne a confirmat informatia, anuntand ca explozia s-a s
Fostul premier pakistanez Benazir Bhutto a murit ieri in urma unui atentat sinucigas care a avut loc la Rawalpindi, unde participa la un miting electoral, informeaza Sky News. Ministernul de Interne a confirmat informatia, anuntand ca explozia s-a soldat cu cel putin 20 de morti. Bhutto, liderul opozitiei pakistaneze, se pregatea de alegerile din luna ianuarie, care ar putea fi amanate. Ea a suferit o operatie imediat dupa atentat, agentiile internationale de presa sustinand ca ar fi fost grav ranita in zona gatului. Informatiile privind starea lui Bhutto au fost controversate, unele surse sustinand initial ca Bhutto a reusit sa scape nevatamata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.