B1 TV ofera emisiuni de divertisment si muzica pentru toate categoriile de telespectatori.
Programul incepe pe 31 decembrie, de la ora 12.00, cu "Concertul extraordinar de muzica  populara si lautareasca" prezentat de Madalin Voicu si susti
B1 TV ofera emisiuni de divertisment si muzica pentru toate categoriile de telespectatori.
Programul incepe pe 31 decembrie, de la ora 12.00, cu "Concertul extraordinar de muzica populara si lautareasca" prezentat de Madalin Voicu si sustinut de artisti consacrati: Nelu Ploiesteanu, Cornelia Catanga, George Udila.
La ora 16.00, iubitorii modei vor putea urmari ultima parte a Festivalului de moda - Bucharest Fashion Week - 2007.
Dupa ce veti urmari cateva "Povesti de viata" (ora17:00), Urania va va prezenta, de la ora 20.00, previziunile astrale pentru 2008.
Petrecerea incepe la ora 22.00, cu transmisiunea in direct a Revelionului de la Circul Globus. Invitati de gala vor fi artisti de top ai lumii artistice: Pepe, Andreea Antonescu, Mihai Margineanu, Doru Octavian Dumitru, Elena, Diana, Aurelian Temisan, Lucia Dumitrescu, Liana Lungu, Jorge, Simplu, Maria Buza si Maria Cimeci, trupele Pacifica (ex-Compact), Sfera si Vama. Trupele de dans si solistii vor fi acompaniati de Orchestra Cardinal.
Trupa Platinium, laureata la Festivalul de la Monte Carlo si la Campionatul Mondial de Rueda de Casino, va dezvalui, prin intermediul celor 40 de dansatori, cateva din secretele acestui dans atat de pasional.
Spectacolul va fi pigmentat cu momente de circ realizate de maestri consacrati pe scenele mondiale.
Regia artistica este semnata de Brandusa Novac, iar scenografia de Vlad Gabrielescu, Alice Mihai si Noni Molete. De costumatie se va ocupa Ama Butoiescu, iar de coregrafie, aceeasi Ama Butoiescu, precum si Alice Visan.
De la ora 3:30 veti avea parte de un "Revelion Autentic". B1 schimba registrul si de la ora 4.30 difuzeaza concertul violonistului Edvin Marton & Monte Carlo Orchestra - clasic si modern intr-un spectacol incendiar pe fundalul unui impresionant joc de lasere si lumini.
Edvin Marton este considerat unul dintre cei mai de succes violonisti din lume si a concertat la Bucuresti impreuna cu renumita Orchestra din Monte Carlo si trupa de dans Brioni.Show Gloria GaynorMarti, 1 ianuarie 2008, de la ora 22:00, petrecerea continua cu Gloria Gaynor. Regina muzicii disco a sustinut anul acesta un show incendiar la Bucuresti, in care a inclus hituri precum: "I Will Survive", "I Am What I Am" sau "Never Can Say Goodbye".
Cantareata americana este acompaniata de formatia Eurosound, a saxofonistului Flavius Teodosiu, care a aparut de-a lungul timpului alaturi de artisti ca Jennifer Rush, Johnny Logan, Chris de Burgh sau Sacha.
Miercuri, 2 ianuarie 2008, incepand cu ora 18:00, telespectatorii vor putea viziona Revelion 2008 cu vedetele B1 - Alexandru Conovaru si Irene Pirvu, Alina Badic, Cristina Cabel, Dana Gont, Laura Andresan, Livia Dila, Mbela Nzuzi, Luana Ibaka, Nicoleta Vascan, Roxana Iliescu, Oana Roman, Sorin Ganciu, Madalina Ilinca - si invitatii lor speciali - Ionela Prodan, Raul, Marcel Pavel, Veta Biris, Parlament, Lavinia, Madalina Manole, Alexandra Ungureanu, Jean Paler, Nico, Aurel Moldoveanu, trupa de dans Passion Dance (campioni mondiali de Rueda).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.