Autor   George Grigore, un nevazator din judetul Vrancea, a debutat in literatura o data cu lansarea volumului "Schitul lupilor", aparut la Editura Technopress 2007. Autorul a scris volumul cu ajutorul unui computer cu taste vocale, iar colegi
Autor   George Grigore, un nevazator din judetul Vrancea, a debutat in literatura o data cu lansarea volumului "Schitul lupilor", aparut la Editura Technopress 2007. Autorul a scris volumul cu ajutorul unui computer cu taste vocale, iar colegii de la Clubul Nevazatorilor din municipiul Focsani spun ca acesta a cochetat cu proza SF. Prezent la lansarea cartii, care a avut loc la sediul Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu" Focsani, profesorul Gheorghe Zaharia a precizat ca volumul "Schitul lupilor" este scris de un autor care, "desi este nevazator, vede profund". Seful Directiei de Cultura, Culte si Patrimoniu Vrancea, Paraschiv Usturoiu, spune despre volumul autorului orb ca va ramane in istoria literaturii. Pentru debutul sau in literatura in conditiile unui destin potrivnic, Jurnalul National il declara pe George Grigore "Omul zilei".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.