Cei care au trecut prin Londra au avut ocazia sa intalneasca cavaleri medievali carand mistreti sau iepuri salbatici pregatiti sa petreca sarbatoarea Nasterii lui Isus precum in urma cu 700 de ani. Sub numele de Craciun Medieval Fericit, evenimentul
Cei care au trecut prin Londra au avut ocazia sa intalneasca cavaleri medievali carand mistreti sau iepuri salbatici pregatiti sa petreca sarbatoarea Nasterii lui Isus precum in urma cu 700 de ani. Sub numele de Craciun Medieval Fericit, evenimentul se organizeaza anual langa Turnul Londrei. El reprezinta doar unul dintre numeroasele atractii turistice oferite din belsug vizitatorilor orasului.   PERFORMANTA - Biblia, pe un cip cat o gamalie Cercetatorii israelieni au anuntat ca au reusit sa transpuna o versiune a Bibliei pe un cip mai mic decat o gamalie de ac, cele 300.000 de cuvinte in ebraica fiind imprimate pe cipul de silicon la Institutul Tehnologic din Haifa, informeaza BBC News online. Oamenii de stiinta au declarat ca scopul proiectului este sa mareasca interesul tinerilor fata de nanostiinta si nanotehnologie. Recordul pentru cea mai mica Biblie apartine unui exemplar cu lungime de 3,4 centimetri, latime de 2,8 centimetri si grosime de un centimetru, care cantareste 11,75 grame si are 1.514 pagini.   CHINA - Castigator la Loto renunta la scoala Un student chinez s-a retras din facultate dupa ce a castigat potul loteriei, in valoare de 683.000 de dolari, in localitatea chineza estica Nanjing, noteaza Reuters. Tanarul, student in anul II la Institutul Maritim Jiangsu, este numit de presa Yong, pentru a i se proteja identitatea; el a fost singurul castigator al marelui premiu din jocul "Double Colour Ball" lansat de Loteria chineza, a informat Beijing News. Yong a anuntat conducerea facultatii cu privire la castig si s-a intors acasa. "Nu suntem siguri daca se va mai intoarce la scoala, dar speram ca isi va finaliza educatia", a fost citat unul dintre profesorii sai.   MOSTENIRE - Paris Hilton risca sa-si piarda banii Paris Hilton, faimoasa mostenitoare a imperiului hotelier Hilton, este pe cale sa devina mai "saraca". Bunicul, Barron Hilton, a anuntat ca doreste sa doneze cea mai mare parte a averii sale unei organizatii caritabile. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a comportamentului indecent al zbuciumatei mostenitoare pe care bunicul sau a criticat-o in cateva randuri. Fundatia care ar urma sa fie beneficiara averii magnatului sustine proiecte privind furnizarea de apa potabila in Africa, proiecte educative pentru copii orbi si proiecte privind construirea de locuinte pentru bolnavii mintal.   LOGODNA - Fergie isi pune pirostriile Cantareata Fergie, cunoscuta publicului ca fiind solista trupei Black Eyed Peas si actorul Josh Duhamel s-au logodit. Ruth Bernstein, PR-ul lui Duhamel, a declarat intr-un interviu ca Josh a cerut-o de nevasta de curand pe Stacy Ferguson. Josh Duhamel a mai fost logodit cu modelul american Kristy Pierce iar cu actuala sa logodnica a inceput sa se intalneasca in septembrie 2004, luna in care s-au si cunoscut, cu ocazia show-lui actorului, "Las Vegas", in cadrul caruia au fost prezenti toti componentii grupului.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.