Marile transferuri ale Stelei, anuntate cu surle si trambite de Gigi Becali, care promitea "armasari" pentru a inlocui "gloabele" ce s-au chinuit in aceasta toamna, au inceput cu un necunoscut. Ros-albastrii l-au achizitionat de la Charleroi pe Habib
Marile transferuri ale Stelei, anuntate cu surle si trambite de Gigi Becali, care promitea "armasari" pentru a inlocui "gloabele" ce s-au chinuit in aceasta toamna, au inceput cu un necunoscut. Ros-albastrii l-au achizitionat de la Charleroi pe Habib Habibou, un francez de 20 de ani care a jucat doar doua partide in aceasta toamna pentru echipa belgiana. Habibou are 1,90 metri si cantareste 75 de kilograme, iar Steaua va plati pentru el 350.000 de euro. Fotbalistul francez este crecut la juniorii lui Paris Saint Germain, iar debutul la seniori l-a facut la divizionara secunda belgiana FC Tubize, pentru care a jucat 12 meciuri si a marcat 11 goluri, starnind interesul lui Charleroi. Interesant este faptul ca ros-albastrii se aflau in negocieri cu Charleroi pentru un alt jucator, Fabien Camus, mijlocas de asemenea francez, dorit in Ghencea inca de anul trecut, dar care nu doreste sa vina in Romania. Daca transferul lui Habibou s-a rezolvat, treneaza inca discutiile pentru Armenteros, un mijlocas argentinian care evolueaza, sub forma de imprumut, la echipa a doua a lui FC Sevilla. Spaniolii si-au dat acordul, iar acum Steaua negociaza cu Independiente, gruparea argentiniana care il are in proprietate si care solicita 1,5 milioane de euro pentru un transfer definitiv, in timp ce romanii ar oferi doar un milion. La capitolul plecari este liniste totala din directiile Dica si Goian, pentru care ros-albastrii nu primesc inca oferte. Exista interes pentru un fotbalist din Ghencea, Ovidiu Petre, care este dorit de Olimpiacos Pieru, care ar oferi 2,5 milioane de euro pentru un transfer, dar si de Spartak Moscova, care ar plati cu un milion mai putin decat grecii. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.