O femeie a murit ieri in urma ranilor provocate de explozia unei bombe la Istanbul, care ranise opt persoane marti. Nimeni nu a revendicat atentatul din ziua de 25, care a avut loc in cartierul Kukukcekmece. Cu doar o zi in urma, un barbat in virsta
O femeie a murit ieri in urma ranilor provocate de explozia unei bombe la Istanbul, care ranise opt persoane marti. Nimeni nu a revendicat atentatul din ziua de 25, care a avut loc in cartierul Kukukcekmece. Cu doar o zi in urma, un barbat in virsta de 25 de ani ce purta un rucsac cu explozibili fusese arestat la intrarea intr-o statie de metrou din centrul Istanbulului. Presa turca a dezvaluit ieri ca tinarul fusese antrenat de Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK) in nordul Irakului. Autoritatile turce au inmultit masurile de securitate in principalele orase, in asteptarea Anului Nou, de teama unor noi atentate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.