Steaua Bucuresti incearca sa aduca un nou jucator de la Charleroi. Dupa ce a lasat gruparea belgiana fara varful de atac Habib Habibou, ros-albastrii se afla in negocieri avansate cu Geoffrey Mujangi Bia, un mijlocas ofensiv de origine congoleza, in
Steaua Bucuresti incearca sa aduca un nou jucator de la Charleroi. Dupa ce a lasat gruparea belgiana fara varful de atac Habib Habibou, ros-albastrii se afla in negocieri avansate cu Geoffrey Mujangi Bia, un mijlocas ofensiv de origine congoleza, in varsta de 18 ani. Potrivit cotidianului flamand „Le Soir”, Mujangi s-a aflat la sfarsitul saptamanii trecute la Bucuresti, unde a pus la punct detaliile contractului cu clubul patronat de Gigi Becali. Congolezul si Habibou au fost cei mai buni jucatori ai lui Charleroi in ultima partida de campionat, pierduta, 1-2, in fata celor de la Gent. Stirea negocierilor dintre Mujangi Bia a fost preluata de ziarele si agentiile de presa belgiene, printre care Les Sports si topnieuws.be. Fanii fac tot posibilul sa impiedice transferul, considerandu-l pe Mujangi unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei. „Daca pleaca si congolezul, atunci chiar ca nu mai are cine sa faca jocul la mijlocul terenului. Nu inteleg ce este in capul conducatorilor de lasa sa le scape un talent de 18 ani”, a scris „banquera”, pe site-ul oficial al clubului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.